Política 01/01/2011

Blanco: "La millor notícia que podria donar Zapatero és que es presenta a les eleccions"

El número dos del PSOE reitera que el "millor actiu" que té el partit de cara al 2012 és el president del govern espanyol

Joan Rusiñol
1 min

MadridAny nou, debats que segueixen. Un d'ells –i que prendrà força aquest 2011– és el nom del candidat del PSOE a les eleccions generals del 2012. El vicesecretari general del partit, José Blanco, aposta perquè repeteixi el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. "La millor notícia que ens podria donar Zapatero és que es presenta a les eleccions", ha dit en una entrevista a la Cadena Ser.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Blanco no ha volgut explicar si és ell qui sap la decisió. I és que Zapatero va assegurar fa poc que hi ha un membre del Partit Socialista a qui ja ha comunicat la seva intenció. "Encara que ho sabés tampoc ho diria", ha matisat Blanco. El ministre de Foment ha insistit, però, que el líder socialista és "el millor actiu" que té el partit i s'ha mostrat convençut que els socialistes capgiraran les enquestes. Sigui com sigui, creu que Zapatero prendrà "la millor decisió" pel PSOE.

Dijous passat, a la Moncloa, Zapatero va deixar clar que no pensa dimitir ni avançar eleccions. Va llençar un missatge de fermesa que manté, més oberta que mai, la possibilitat que ell repeteixi com a cap de cartell. No va voler posicionar-se sobre si Espanya està preparada per tenir una dona presidenta, en referència a un dels noms que més sonen en la seva successió, el de la ministra de defensa Carme Chacón.

stats