Política 02/10/2014

L'alcalde de Badalona no pensa participar en l'acte de lliurament a Mas de la moció de suport al 9-N

PSC, CiU i ICV-EUiA demanen a García Albiol que els delegui a ells la representació institucional per a l'acte de suport a la consulta de dissabte al Palau de la Generalitat

Acn
1 min

BadalonaL'alcalde de Badalona, el popular Xavier García Albiol, no pensa lliurar en mà al president de la Generalitat dissabte en l'acte conjunt dels ajuntaments d'entrega de la certificació de l'acord de ple de suport a la consulta del 9-N aprovada per tots els grups excepte el PP, que governa en minoria a la ciutat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per això, els grups del PSC, CiU i ICV-EUiA han demanat a Albiol que els delegui la representació institucional de l'Ajuntament per poder assistir en nom de la ciutat a l'acte d'aquest dissabte en què els 911 ajuntaments que han aprovat mocions de suport al 9-N faran entrega al president de la Generalitat, Artur Mas, de la certificació dels acords de ple.

Sense invitació

Fonts municipals de Badalona asseguren que no han rebut cap invitació ni convocatòria per a aquest acte. De tota manera, recorden que en tractar-se d'un acte de suport a la consulta del 9-N, l'Ajuntament "no hi participarà" perquè "la consulta està suspesa pel TC".

stats