Política 17/02/2011

Ballesteros es torna a presentar com alcaldable "amb la cara ben alta" i segur d'una "clara victòria"

L'actual alcalde de Tarragona ha assenyalat que els resultats de les eleccions del pròxim 22 de maig "no tindran res a veure" amb els obtinguts a les autonòmiques

efe
1 min
ballesteros

Tarragona"Em torno a presentar amb la cara ben alta perquè hem fet una bona gestió i amb la tranquil·litat d'ànim d'haver complert tot allò promès". Així de contundent s'ha mostrat l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que dimecres al vespre ha estat reescollit, per unanimitat, cap de llista del PSC per les eleccions municipals en l'assemblea extraordinària de l'agrupació socialista. Davant d'unes 250 persones, entre militants i simpatitzants, Ballesteros també ha assegurat que la seva candidatura serà "la clara guanyadora" dels comicis municipals i ha assenyalat que els resultats de les eleccions del pròxim 22 de maig "no tindran res a veure" amb els obtinguts a les autonòmiques.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ballesteros ha subratllat que es torna a presentar amb la "consciència tranquil·la'". En aquest sentit, i fent referència implícita als episodis de corrupció que va protagonitzar l'anterior equip de govern (CiU i PP), l'alcalde s'ha mostrat "orgullós" de la feina "ben feta" d'aquesta legislatura, la qual ha transcorregut "sense cap sospita de corrupció ni de deshonestedat". "Tothom ens pot mirar a la cara i no hem d'abaixar el cap", ha afegit.

El batlle tarragoní també ha aprofitat l'acte de la seva proclamació com alcaldable per repassar els projectes que durant aquesta legislatura s'han convertit en una realitat o bé s'han desencallat com ara l'aprovació del Pla Municipal d'Ordenació Urbana (POUM), la futura seu de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI), la creació de la Rambla Riu Segre al barri de Campclar o la posada en marxa de les escales mecàniques.

stats