Política 27/02/2012

El PSOE està "satisfet" amb l'absolució de Garzón pel cas del franquisme

La vicesecretària general dels socialistes, Elena Valenciano, recorda que el PSOE "sempre" ha cregut que la justícia havia d'investigar els crims del franquisme

Efe
1 min

Madrid"Unes sentències ens agraden més que altres, i aquesta ens satisfà". Així s'ha pronunciat la vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano, en conèixer la sentència absolutòria del Tribunal Suprem per al jutge Baltasar Garzón, respecte al cas del franquisme.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Valenciano, que ha comparegut en roda de premsa després de reunir-se amb el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, i els secretaris generals provincials del partit, amb els quals han analitzat el text de la reforma laboral, ha assenyalat que el PSOE sempre ha cregut que la justícia havia d'investigar els crims del franquisme. No obstant això, ha subratllat que el PSOE "respecta qualsevol sentència dels tribunals".

La vicesecretària també s'ha pronunciat respecte a la declaració maratoniana d'Iñaki Urdangarin aquest cap de setmana, amb un interrogatori que es va allargar unes 22 hores, i ha mostrat "màxim respecte" a l'actuació judicial, a la vegada que ha subratllat que "jutges i fiscals han de treballar al ritme que considerin". No obstant això, Valenciano ha demanat que es respecti la presumpció d'innocència del duc de Palma.

stats