Política 12/11/2015

Baños, als independentistes: "Que no perdin la trempera ni l'ànim"

Ara
1 min
Antonio Baños al programa '.Cat' de TV3 / ARA

BarcelonaEl cap de files de la CUP al Parlament, Antonio Baños, ha llançat un missatge optimista als independentistes: "Que no perdin la trempera ni l'ànim". Segons ha dit, el 'no' de la CUP a Artur Mas “en absolut vol dir que això està encallat”. “Paciència, seny i fermesa”, ha dit a TV3.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Baños ha explicat que la negativa d'aquest dijous és “un no a la fórmula que ens ha presentat Junts pel Sí i és un no amb l'esperança, la confiança i la certesa que aviat sigui un sí”. El diputat de la CUP ha tornat a demanar una proposta més “ferma, sòlida, transversal i potent” i que eixampli la base popular a favor de la independència, condicions que, ha dit, no reuneix Mas perquè “molta gent el vincula a l'autonomia, les retallades i les privatitzacions”.

Baños ha coincidit al plató amb el líder del PP al Parlament, Xavier Garcia Albiol, que ha apostat que abans que comenci la campanya de les generals, Mas serà investit president amb els vots de la CUP. “El temps posarà i treurà raons”, ha respost Baños.

stats