POLÍTICA
Política 08/06/2011

Benach diu que Carod tindrà lloc en la futura ERC, que "no serà la de Puigcercós"

“L'ERC de futur és diferent, nova, amb noves persones i amb noves maneres de fer”, diu l'expresident del Parlament

Redacció
1 min
Ernest Benach, en una fotografia d'arxiu

BarcelonaL'expresident del Parlament i dirigent d'ERC, Ernest Benach, ha explicat aquest dimecres que l'exlíder d'ERC Josep-Lluís Carod-Rovira, que ha abandonat el partit per discrepàncies amb la direcció, tindrà cabuda en una futura Esquerra que "no serà la de Puigcercós". En declaracions a RAC1, Benach ha afirmat que "personalment va ser un moment trist i greu" la sortida de Carod del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi



Benach ha insistit que Carod s'ha donat de baixa "de l'ERC de Puigcercós". Després ha afegit que “l'ERC que hi haurà a partir d'octubre no serà la de Puigcercós". "Carod cabrà en la nova Esquerra. Hi cap tothom", ha reblat l'expresident del Parlament. Per Benach, "la gent que hem estat al capdavant, es diguin Puigcercós, Bonet, Carod, Benach o es diguin com es diguin, siguem conscients que el nostre paper s'ha acabat". 



Sobre el futur d'ERC, Benach creu que "hi ha una renovació absoluta" en el partit i que "les persones que hem estat al capdavant durant un cert temps hem de deixar pas a noves persones". "L'Esquerra que ve no és la que hi ha ara. L'ERC de futur és diferent, nova, amb noves persones i amb noves maneres de fer. I a aquesta Esquerra se li ha de donar una oportunitat", ha dit. "Les noves generacions han de fer noves propostes, noves idees i, fins i tot, un nou format de partit", creu Benach.

stats