POLÍTICA
Política 26/07/2011

Blanco: "L'aposta de Foment per Catalunya és com la fiabilitat d'aquest túnel: indiscutible"

El ministre de Foment recorda que la construcció del túnel de l'AVE al subsòl de Barcelona no ha registrat cap incident i destaca l'impuls que representarà al Corredor Mediterrani

Redacció
1 min
José Blanco

BarcelonaEl ministre de Foment, José Blanco, ha destacat que "l'aposta de Foment per Catalunya és com la fiabilitat d'aquest túnel: indiscutible". Blanco, que ha assistit a l'acte de celebració de l'arribada de la tuneladora Barcino a l'estació de Sants, ha subratllat que “la prioritat del projecte ha estat sempre garantir la seguretat” i s'ha felicitat perquè no hi ha hagut incidents durant la perforació, tot i que hi havia “dubtes raonables que avui han quedat resolts”. El ministre ha volgut fer èmfasi en l'impuls que rebrà el Corredor Mediterrani quan les obres hagin finalitzat i ha dit que aquesta infraestructura és “una prioritat del govern espanyol” i representa “la transició de l'Espanya radial a l'Espanya en xarxa”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Abans, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, també s'havia felicitat per l'arribada de la tuneladora a Sants. Trias ha dit que sent "satisfacció i il·lusió" per la construcció d'una obra "esperada i desitjada durant molt de temps". L'alcalde barceloní ha recordat la "gran polèmica" que va generar el traçat de l'obra i ha reconegut que la seva idea era "diferent", tot i que s'ha mostrat partidari d'"oblidar el passat i encarar el futur".

stats