Política 04/11/2011

El PSOE s'aferra als 8,5 milions d'indecisos

Zapatero diu que la feina que es fa en campanya "té una gran importància" i Blanco s'agafa a la dada del CIS i diu que hi ha "una xifra molt important de ciutadans que tenen pensat anar a votar i que no han decidit a qui". L'enquesta pronostica una àmplia majoria absoluta al PP

Miquel Codolar / Agències
1 min
Zapatero

Canes / Madridenquesta del Centre d'Investigacions Sociològiques

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El ministre portaveu, José Blanco, tampoc ha volgut fer cap valoració sobre l'enquesta del CIS. En la roda de premsa posterior al consell de ministres, s'ha limitat a dir: "Hi ha un percentatge molt important de ciutadans que tenen pensat anar a votar, un 31%, i que encara ara no han decidit el seu vot: són aproximadament 8,5 milions de ciutadans. És una xifra molt important de ciutadans que tenen pensat anar a votar i no han decidit a qui. És una dada que volia destacar perquè em sembla que té molta importància per fer una valoració d'una enquesta que, com a govern, nosaltres no farem".

Blanco ha indicat que no volia fer cap més valoració perquè "s'ha de tenir respecte pel vot dels ciutadans, la campanya és una oportunitat única perquè els candidats contrastin projectes i programes i decideixen".

stats