Publicitat
Publicitat

Política

Blanco justifica l'abstenció del PSOE perquè l'informe “no era concloent”

El ministre de Foment en funcions lamenta que “permanentment” es digui que cal incorporar a l'esquerra abertzale al “joc democràtic” per, després, “posar traves en aquest camí”

El ministre de Foment en funcions i vicesecretari del PSOE, José Blanco, ha justificat aquest divendres l'abstenció del seu partit en la votació de la mesa del Congrés, que finalment va tancar les portes al grup propi d'Amaiur, perquè l'informe dels lletrats "no era concloent” i el vot del partit socialista “no era determinant".

En declaracions a la Cadena SER recollides per Efe, Blanco ha recordat que hi ha precedents de "situacions idèntiques" que s'han resolt d'una altra manera, "i això és el que “qüestiona” la decisió que ahir va adoptar la mesa de la Cambra.

Blanco assegura que li hauria agradat que la interpretació de la llei fos “clara”. El ministre de Foment en funcions lamenta que “permanentment” es digui que cal incorporar a l'esquerra abertzale al joc democràtic per després "posar traves en aquest camí".

El vicesecretari socialista considera “de difícil comprensió” que el PNB faci grup parlamentari amb cinc diputats i, en canvi, Amaiur, amb sis diputats més un, no el tingui.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT