Política 28/09/2018

Bonvehí situa Bel com a secretari d'organització del PDECat i a Nogueras com a responsable d'acció política a Madrid

Encara sense portaveu, el president del partit continuarà exercint les tasques comunicatives

Efe
1 min
Ferran Bel és l'alcalde de Tortosa

BarcelonaEl president del PDECat, David Bonvehí, ha decidit situar Ferran Bel com a nou secretari d'organització del partit, mentre que la vicepresidenta de la formació demòcrata, Míriam Nogueras, suma ara més funcions com a responsable d'acció política a Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Diverses fonts del PDECat consultades per Efe han explicat que durant els últims dies Bonvehí ha acabat de perfilar la distribució de tasques dins de la nova direcció executiva, elegida a l'assemblea celebrada el juliol passat, en què ell va resultar escollit president del partit.

Entre els 29 noms que conformen la direcció executiva –després que l'exportaveu Maria Senserrich anunciés aquest mes que deixa la política–, s'ha triat Ferran Bel perquè a partir d'ara sigui el tercer home fort de la formació, per darrere de Bonvehí i Nogueras, i assumeixi el control de l'aparell dels demòcrates com a secretari d'organització. Bel va exercir com a responsable d'acció política i estratègia municipal en la direcció anterior, que liderava Marta Pascal al costat de Bonvehí, que precisament desenvolupava les funcions de coordinador organitzatiu.

La nova direcció seguirà sense comptar amb un càrrec específic de portaveu, de manera que Bonvehí continuarà assumint habitualment les tasques de comunicació. Per la seva banda, Nogueras, que és diputada al Congrés, serà a partir d'ara la responsable d'acció política del PDECat a Madrid i exercirà de corretja de transmissió entre la direcció del PDECat i seus diputats i senadors.

stats