Publicitat
Publicitat

PSOE

Borrell li respon a Bono: "Cridar 'visca Espanya' té connotacions d'altres èpoques"

L'expresident del Parlament Europeu i militant del PSC, Josep Borrell, troba desagradables i fora de lloc les paraules de l'expresident del Congrés, José Bono, que va posar en dubte que els socialistes catalans puguin promoure un candidat per dirigir el PSOE

Borrell diu que està "sorprès" per les declaracions de Bono que són "desagrables" i "injustificades". "Posar en qüestió que el PSC no pugui assumir responsabilitats dins del PSOE és ignorar la realitat jurídica que uneix els dos partits", ha dit Borrell que ha assegurat que li venien "ganes de presentar-se" per liderar el PSOE tot i que ho ha descartat categòricament.

Per a Borrell, aquesta mena de declaracions són "creadores de separatisme" i ha assegurat que no tot es pot reduir a cridar "visca Espanya", com ha dit Bono, ja que aquesta expressió té connotacions del passat. "Clar que vull que visqui Espanya" -ha dit Borrell- "però hem de veure a quina Espanya ho estem dient".

I sobre la possibilitat que el PSC tingui grup propi a Madrid, Borrell ho ha descartat amb l'argument que, en plena crisi de la socialdemocràcia a Europa, ara no és moment de dividir sinó de sumar totes les iniciatives polítiques de l'esquerra.

L'expresident del Parlament Europeu s'ha mostrat "europreocupat" per la divisió nord-sud a la Unió Europea que, basada en el tòpic del nord pagador i el sud poc treballador, cada cop es fa més gran.

21D

Etiquetes

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT