Política 21/03/2013

ERC vol saber si Duran parla en boca de Mas o no

Bosch demana aclarir si el President està d'acord en els matisos del full de ruta

Ara
1 min

BarcelonaEl portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats de Madrid, Alfred Bosch, ha demanat aquest dijous explicacions a CiU per saber en nom de qui parlava el portaveu del partit al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, en qüestionar que el dret a decidir es pogués exercir sense acord amb el govern espanyol i assegurar que tenia la sensació que els republicans es desenganxarien de CiU. Bosch també ha preguntat al president de la Generalitat, Artur Mas, quines intencions té en els plans de Govern en el camí cap a "la llibertat del poble de Catalunya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu republicà ha assegurat que ERC "és fidel al seu compromís amb el govern i la ciutadania catalana i no s'ha distanciat ni un mil·límetre", en referència al full de ruta traçat pel procés sobiranista. També ha recordat que el seu partit té previst celebrar la consulta del dret a decidir abans de finalitzar el 2014.

Bosch ha volgut subratllar que "les relacions entre CiU i ERC com a partits no són el més important per al país, sinó que el més important és que com a partits sí que estan compromesos davant el poble de Catalunya per complir el dret a decidir".

stats