Publicitat
Publicitat

Botella i Aguirre faran front comú perquè el 'Las Vegas' d'Europa vagi a Madrid

La comunitat es disputa amb Catalunya la ubicació del macrocomplex d'oci. L'alcaldessa i la presidenta es mostren disposades a canviar les lleis per satisfer els inversors

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, i l'alcaldessa de la ciutat, Ana Botella, han acordat avui impulsar mesures perquè totes les administracions aconsegueixin tirar endavant a la regió el macrocomplex d'oci que crearia 200.000 llocs de treball i que seria "un raig de llum en l'opacitat" de la crisi. La regió competeix amb Catalunya per allotjar aquest negoci.

En la seva primera trobada oficial des que Ana Botella va accedir a l'alcaldia, Aguirre i Botella han decidit unir posicions perquè la Comunitat, l'Ajuntament, el govern central i el grup inversor nord-americà interessat a desenvolupar la gran ciutat de l'oci a l'Estat espanyol executin el projecte, ja sigui a la capital o al municipi d'Alcorcón, i sempre d'acord amb la legalitat.

Es tractaria, ha explicat la presidenta, de donar facilitats al grup inversor nord-americà perquè siguin ells qui diguin "com els agradaria" que es portés a terme el complex, "sense posar-los dificultats", i fins i tot "canviant la normativa que s'hagi de canviar, sempre d'acord amb els nostres principis ", ha indicat.

"Aquest és un projecte que és de les tres administracions o no és", ha sentenciat Botella, que coincideix amb Aguirre que cal lluitar per aquesta idea, encara que calgui fer "modificacions legals" i sempre per acabar amb la crisi, amb els 5,3 milions d'aturats i amb previsions de decreixement econòmic.

A més, la presidenta i l'alcaldessa han decidit col·laborar perquè les administracions que presideixen siguin "al més eficaces i barates possible" per als ciutadans, per això tractaran d'evitar duplicitats i repartir competències en assumptes com la sanitat o els serveis socials i culturals.

Així mateix, han apostat per l'alliberament d'horaris comercials i per l'ajuda als emprenedors mitjançant l'eliminació de traves burocràtiques que facilitin l'obertura de nous negocis.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT