Política 21/05/2019

Bou diu que el cara a cara Colau-Maragall no és "interessant" i desafia l'alcaldessa a fer-lo amb ell: "Tindria més salsa"

El candidat del PP es mostra confiat en fer un "bon paper" diumenge, malgrat que algunes enquestes els situen fora del consistori

Mireia Esteve
2 min
Josep Bou, en roda de premsa a Efe

BarcelonaEl candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha desafiat l'alcaldessa Ada Colau a fer un cara a cara amb ell perquè considera que representa "l'única opció que està clarament a l'oposició". De fet, l'alcaldable per la capital catalana creu que el cara a cara entre Colau i el candidat d'ERC, Ernest Maragall, "no és el debat més interessant". "Tindria més salsa fer-lo amb mi que amb Maragall", ha afirmat Bou en una roda de premsa a l'agència Efe.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat que les últimes enquestes rebaixen les expectatives dels populars i algunes els tornen a situar fora de l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou s'ha mostrat confiat en fer "un bon paper" diumenge. "Serem decisius per formar un govern constitucionalista i dins el marc de la legalitat", ha assegurat. El candidat del PP admet, amb tot, que el 26 de maig també es votarà en clau nacionalista: "El separatisme també marcarà aquest diumenge i no hauria de ser així, perquè a Europa no es parla de la integritat nacional o de la identitat, sinó del que interessa realment".

Bou ha tornat a defensar que el PP mantingui "els principis i les arrels" i no ha de fer cap viratge cap al centre. "No m'esperava els resultats tan dolents del 28 d'abril, però el PP no ha de moure cap fitxa ni canviar cap dels seus valors", ha afirmat. De fet, per a l'alcaldable de Barcelona si el PP hagués tingut aquests valors sempre, Vox i Ciutadans no haurien sortit. "Hem de matisar coses en estratègia, però no hem de virar cap al centre perquè no hi ha res", ha defensat.

Que la Diagonal comenci a Molins de Rei i acabi a la costa de Barcelona

Josep Bou també ha proposat allargar la Diagonal de Barcelona i que comenci des de Molins de Rei i acabi a la costa de la capital catalana. "Que fos tot una peça", ha defensat. "Que es pogués veure el mar des de Molins", ha afegit. L’alcaldable, però, creu que en aquest projecte no hi tindria cabuda un tramvia que unís tota la via perquè suposaria encara més embús pel volum de cotxes que transiten en aquesta via. A més, Bou també ha proposat reformular la zona del Paral·lel en el que ha anomenat ‘pla Broadway’. El candidat popular aposta perquè la zona tingui "música en directe i teatre". "Que torni a ressorgir", ha defensat Bou.

stats