Política 03/02/2015

C's assegura que "no s'hauria de destinar ni un euro" al procés independentista

La diputada de la formació, Inés Arrimadas, assegura que els comptes són un "frau democràtic, social i comptable" i expressa "respecte" per la decisió dels populars de portar-los al Consell de Garanties Estatutàries

Núria Orriols
1 min
La diputada de Ciutadans, Inés Arrimadas

BarcelonaLa diputada de C's, Inés Arrimadas, ha tornat a carregar aquest dimarts contra els pressupostos per a aquest 2015. "Són un frau democràtic, social i comptable", ha dit. Després que el PP hagi portat els comptes al Consell de Garanties Estatutàries –perquè preveuen "estructures d'estat", entre altres coses– Arrimadas ha assegurat que "no s'hauria de destinar ni un euro" al procés independentista. Arrimadas veu "intolerable" que es gasti en aquest tipus de partides mentre "no se solucionen els problemes dels catalans".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit ha mostrat "respecte" per la decisió del PP, però ha assegurat que "no hi ha tantes diferències" entre els comptes d'enguany i el pressupost que tres anys enrere va aprovar el Govern gràcies a l'abstenció dels populars –fruit del pacte del Neri.

Arrimadas també ha augurat que els comptes "no es compliran" i ha assegurat que els grups que hi donen suport "també ho saben". Així, ha definit els nou comptes com una "moneda de canvi" entre CiU i ERC, en què els primers aconsegueixen "mantenir" el poder i, els segons, unes eleccions el 27 de setembre "en clau independentista".

stats