TANCAMENT DE TV3
Política 18/03/2011

Sánchez-Camacho reclama els mitjans tècnics per fer possible la reprocitat entre Canal 9 i TV3

El vicepresident de la Generalitat Valenciana diu ara que assumeix "el compromís del govern per tal que es vegi TV3" al País Valencià

Núria Martínez
1 min

BarcelonaLa presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha destacat el "compromís" del govern valencià en favor de la reciprocitat de les emissions de TV3 i Canal9. La líder popular s'ha reunit a València amb el vicepresident de la Generalitat Valenciana, Vicent Rambla, i ha reclamat els mitjans tècnics per fer possible la reciprocitat entre els dos canals públics. A més, Camacho ha assegurat que "la responsabilitat és del govern espanyol que ha d'habilitar un tercer múltiplex com el que ja existeix a Catalunya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per la seva banda, el vicepresident valencià, ha dit que "amb tota rotunditat" ha assumit el compromís de la Generalitat Valenciana "per tal que es vegi TV3" al País Valencià. També, Rambla ha lamentat que "s'escolten moltes crítiques pel tall de la televisió pública catalana al País Valencià però cap crítica de perquè Canal 9 no es veu a Catalunya". A més, el número dos de l'executiu de Camps ha remarcat que "des del govern valencià no s'han tancat les emissions de TV3 sinó que l'entitat privada que contribuïa a les emissions il·legals ha decidit deixar-ho de fer".

La presidenta del PPC s'ha reunit amb el vicepresident valencià en absència de Francisco Camps, que ha endarrerit la seva agenda a causa dels problemes de salut derivats d'un principi d'hèrnia discal que arrossega. Camps, però, sí que ha estat present en la visita del president del PP, Mariano Rajoy, a les Falles.

stats