Política 12/09/2015

Romeva i Albiol s'enganxen pels "carnets d'identitat" en un debat a Cuatro

El cap de llista de Junts pel Sí i el del PP s'enfronten en un cara a cara al programa 'Un tiempo nuevo'

Ara
2 min
Cara a cara de Raül Romeva i Xavier Garcia Albiol al programa de Cuatro 'Un Tiempo Nuevo'

BarcelonaDuel de Raül Romeva i Xavier García Albiol al programa 'Un tiempo nuevo' del canal Cuatro. El cap de llista de la coalició independentista i el líder popular s'han enfrontat aquest dissabte en un cara a cara en què la qüestió sobiranista ha centrat l'atenció.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El principal punt de fricció han estat els "carnets d'identitat". Albiol ha acusat Romeva de "donar autoritzacions" a qui pot viure a Catalunya. La resposta de l'independentista ha estat clara: "Vostè menteix". Aquestes són les intervencions més destacades:

Raül Romeva a Albiol

"Alguna cosa deu haver fet malament el Partit Popular si només té una alcaldia a Catalunya. El seu problema és que no escolta"

"Sap què fa que tanta gent es mobilitzi més enllà de la seva ideologia, origen i llengua? El 'no' constant que reben de l'Estat i el PP"

"Vostè menteix quan diu que entrego carnets [d'identitat]. La gent pot ser el que vulgui ser i és el que el Partit Popular no accepta".

"Nosaltres volem un estat democràtic, de dret i net. Hi ha l'oportunitat de construir un estat net de corrupció, la gent farà un procés constituent"

"Esteu cecs i sords. Això és el més trist"

Xavier García Albiol a Romeva

"Em preocupa que vostè vulgui donar carnets d'identitat i autoritzacions a aquells que poden viure a Catalunya i aquells que no"

"La independència, per a vostès, és una sortida endavant per tapar les retallades"

"El govern espanyol actuarà d'acord amb la legalitat, però estic convençut que hi haurà una gran mobilització el 27-S i no hi haurà una majoria independentista"

"Vostè fa dos anys deixava 'verds' els seus companys de candidatura. Deia que Mas només governava per als rics"

"El partit popular ha pagat les conseqüències de la corrupció en les darreres eleccions. A vostè li toca fer un paperot. Ha acceptat ser cap de llista per tapar aquells que estant afectats pel 3%"

stats