Política 30/12/2010

Francisco Álvarez Cascos no serà el candidat del PP a la presidència d'Astúries

Joan Rusiñol
1 min

MadridL'exminstre de Foment i antic vicepresident de José María Aznar, Francsico Álvarez Cascos, no serà el candidat del PP a Astúries, tal com volia ell i una part de la militància, amb el suport del sector més dur del partit. Finalment, conscient que el seu nom no agradava a tothom, Rajoy ha optat per mantenir la candidata oficial del partit a Astúries, Isabel Pérez Espinosa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La direcció del partit prova, doncs, de tancar un tema espinós i que ha generat una fortíssima tensió al si del PP. A Cascos li donaven suport Aznar i persones del seu entorn polític, com Esperanza Aguirre. Últimament han fet proclames a favor seu, argumentant que les enquestes els eren més favorables amb Cascos. Tot i això, Rajoy –que no ho acabava de veure amb bons ulls– ha prioritzat l'estabilitat dins del partit i ha rebutjat el nom del seu antic company de gabinet.

El PP també ha aprovat avui els candidats de les Illes –José Ramón Bauzá–, d'Extremadura –José Antonio Monago–, i Navarra –Santiago Cervera, que s'enfronta al seu expartit, Unió del Poble Navarrès.

stats