CAS PALAU
Política 19/01/2011

El Consorci del Palau fa marxa enrere en la imputació de persones vinculades a CDC

L'organisme, amb representants de la Generalitat, el govern espanyol i l'Ajuntament, ha demanat al jutjat d'instrucció que no s'imputin delictes a cap persona individual pel cas. Això allunyaria Daniel Osàcar i Àngel Colom dels tribunals

Redacció
1 min

BarcelonaEl Consorci del Palau, on hi ha representats la Generalitat, l'Ajuntament i el govern espanyol, va presentar a última hora d'ahir un escrit al jutjat d'instrucció número 30 de Barcelona en què demana, d'una banda, que investigui la destinació de 5,9 milions que la constructora Ferrovial va entregar al Palau, i, de l'altra, que no s'imputin delictes a cap persona concreta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons publica el diari Avui, amb aquesta petició, el Consorci modifica un primer escrit del 15 de novembre passat que sí que sol·licitava la imputació de diverses persones, entre les quals hi ha Daniel Osàcar –tresorer de CDC fins al desembre passat– i Àngel Colom.

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha demanat explicacions sobre aquest canvi de posició del Consorci a Artur Mas durant el ple d'aquest dimecres. Ha recollit la notícia publicada pel diari barceloní i ha dit que espera que "el govern no hi tingui res a veure". El grup del PSC al parlament ha presentat una pregunta oral a la Comissió d'Afers exteriors de la cambra catalana perquè el Govern expliqui si ha influït en el canvi de criteri del Consorci.

stats