Política 28/08/2015

La fundació de CDC rebutja haver comès cap irregularitat

Els seus responsables asseguren que estan tranquils davant del registre de la seu per part de la Guàrdia Civil

Efe
1 min
Agents de la Guàrdia Civil han registrat aquest divendres la seu de la CatDem / PERE VIRGILI

BarcelonaLa fundació de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), CatDem, assegura que està tranquil·la davant del registre de la Guàrdia Civil de la seu a Barcelona perquè, segons han assegurat fonts de l'entitat, descarten que els agents puguin trobar-hi irregularitats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els agents de la Guàrdia Civil estan registrant la seu de la fundació de Convergència i quatre ajuntaments catalans per mandat del jutjat número 1 del Vendrell (Baix Penedès), que instrueix el cas de presumpta corrupció a l'Ajuntament de Torredembarra.

Segons han informat a l'agència Efe fonts pròximes al cas, a més de la seu de CatDem, al barceloní carrer Casp, la Guàrdia Civil està recollint informació als consistoris de Lloret de Mar, Figueres, Sant Celoni i Sant Cugat del Vallès, en tots els casos per suposats delictes contra l'administració pública.

Els registres, portats a terme al costat de la Fiscalia Anticorrupció i que inclouen també el domicili de l'extresorer del partit Daniel Osàcar, s'engloben en l'anomenada operació Petrum 2 i, segons aquestes mateixes fonts, no es preveuen detencions.

Fonts de la fundació CatDem han assegurat a l'agència Efe que estan "tranquils" perquè descarten que la Guàrdia Civil pugui trobar res d'irregular en la comptabilitat de la fundació ni de CDC.

stats