Publicitat
Publicitat

CCOO reconeix el gest de Mas, però l'adverteix que continuaran els recursos

El sindicat afirma que "és el mínim que es podia esperar" i avisa que els treballadors públics no volen disculpes "sinó els seus diners"

El sindicat CCOO ha reconegut avui "el gest" del president de la Generalitat, Artur Mas, que ahir va demanar disculpes als funcionaris pel descompte de l'IRPF de la paga de Nadal, encara que l'ha advertit que no aconseguirà que aturin els recursos presentats contra aquesta mesura.

Artur Mas va admetre ahir a la nit que el seu govern "ha comès un error" en descomptar en la nòmina d'aquest mes dels funcionaris les retencions de la paga extra de Nadal quan encara no l'han cobrat, motiu pel qual va demanar disculpes.

En un comunicat, CCOO assegura que aquest gest "és el mínim que es podria esperar" i subratlla que els funcionaris continuaran presentant al·legacions davant l'administració pel descompte de l'IRPF perquè consideren que aquest fet vulnera la legalitat.

El sindicat afirma que els treballadors de la Generalitat no volen disculpes, "sinó els seus diners", motiu pel qual anima a aquests empleats públics a acudir de manera individual davant l'administració per presentar els recursos de reposició que han elaborat els serveis jurídics sindicals.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT