POLÍTICA
Política 15/07/2011

CCOO demana a l'alcalde de Girona que rectifiqui i eviti culpabilitzar-los de les agressions que va sofrir

El sindicat rebutja la violència i lamenta les agressions a Puigdemont. "És de CCOO un que porta un adhesiu de CCOO, com igual és del Barça un que porta una samarreta del Barça", ha dit Joan Carles Gallego

Acn
1 min

BarcelonaEl secretari general de CCOO Joan Carles Gallego ha demanat aquest divendres a l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, responsabilitats després de dir que les agressions que va sofrir aquest dijous van ser per persones que s'identificaven com a membres de Comissions Obreres amb adhesius del sindicat. "Rebutgem la violència, però demanem responsabilitat", ha reiterat. Ha reclamat que no s'intenti culpar a una organització que té històricament demostrada la seva actitud responsable, democràtica, forta i coherent amb el conflicte, però de rebuig a la violència. Ha lamentat en aquest sentit les agressions que va sofrir l'alcalde de Girona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Gallego ha apuntat que igual és de CCOO "un que porta un adhesiu de CCOO, com igual és del Barça un que porta una samarreta del Barça". "Totes les coses han d'estar al seu just lloc", ha apuntat.

Posteriorment i a través d'un comunicat, CCOO ha defensat el legítim exercici de manifestació i protesta en defensa dels drets de les persones. En aquest sentit, el sindicat ha volgut deixar clar que no es fa responsable de les actituds individuals de persones que en cap cas representen al conjunt de la nostra organització.

"Ens sembla totalment tendenciós buscar en l'anècdota per vincular a CCOO amb una actitud individual, posant en entredit una organització que s'està oposant amb fermesa però de manera pacífica a les retallades socials del Govern", ha indicat el sindicat.

stats