NOU GOVERN
Política 04/01/2011

CCOO espera que es compleixi amb la renda garantida a la ciutadania que preveu l'Estatut

La portaveu del sindicat, Dolors Llobet, considera que Esther Sànchez, secretària d'Ocupació, haurà de preocupar-se de la formació dels aturats

Oriol March
1 min

BarcelonaLa portaveu de Comissions Obreres (CCOO), Dolors Llobet, espera que el nou executiu –i molt especialment la nova secretària d'Ocupació, Esther Sànchez– tingui en compte el compliment de la renda garantida a la ciutadania que preveu l'Estatut. Es tracta d'una ajuda adreçada a les persones que amb els seus ingressos no en tenen suficient per dur a terme una vida en condicions normals. "Protegir les persones que no tenen cobertes les necessitats bàsiques a causa de la seva situació d'atur ha de ser una de les prioritats del nou Govern", ha assegurat la portaveu sindicalista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre el canvi de gradació de Treball, que passa a ser d'una conselleria sencera a ser una secretarial dins el departament d'Empresa i Ocupació, Llobet simplement afirma que "ja es veia a venir, tenint en compte el canvi de nom de la conselleria". La portaveu de CCOO espera que el nou executiu també es dediqui a formar de forma "adequada" els aturats, fins al punt que se'ls atengui "personalment".

stats