Política 01/12/2014

Convergència "no entendria" que Artur Mas no encapçalés una llista transversal a les plebiscitàries

La direcció del partit descarta que fer coincidir els comicis nacionals amb les municipals del proper mes de maig

Oriol March
1 min
Artur Mas i Josep Rull a la reunió de la direcció de CDC / PERE TORDERA

BarcelonaConvergència "no entendria" que Artur Mas no fos qui encapçalés la candidatura "transversal" sobiranista a les properes eleccions plebiscitàries que el president de la Generalitat vol convertir en un referèndum sobre la independència. Amb aquestes paraules s'ha expressat la portaveu del partit, Mercè Conesa, en la roda de premsa posterior a la reunió de la direcció nacionalista. Conesa ha explicat que a la reunió s'ha volgut deixar clar que les eleccions plebiscitàries no han de coincidir amb les municipals que se celebren el proper mes de maig.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Conesa serà una de les dirigents de CDC que acudirà a la conferència que demà dimarts pronunciarà el president d'ERC, Oriol Junqueras, per explicar la seva visió política posterior al 9-N. També hi acudiran Josep Rull, coordinador general de CDC, i Jordi Turull, president del grup parlamentari de CiU. Està pendent de conformació la possible presència de Mas.

Sobre el pla del president, explicitat dimarts passat en una conferència a l'Auditori del Fòrum, CDC assenyala que està "disposada a hibernar".

stats