EL NOU FINANÇAMENT
Política 17/05/2012

CDC ja prepara les bases per a la Hisenda pròpia i els dóna arguments per defensar la nova tisorada de Mas

La cúpula convergent envia un argumentari a la militància per recordar que l'ajustament anunciat dimarts és "obligat" a causa dels incompliments de Madrid i la situació financera que va deixar el tripartit

Oriol March
1 min
CDC endureix el discurs a l'espera de pactar els comptes

Barcelona"Ara, Hisenda pròpia". Aquest és el leitmotiv de la futura campanya que CDC engegarà a finals d'aquest mes per defensar aquesta fórmula com a alternativa a la més que probable negativa del govern espanyol al pacte fiscal que proposa Artur Mas. En una carta adreçada als militants, el secretari general dels nacionalistes, Oriol Pujol, lliga la política d'ajustos amb la reivindicació de la Hisenda pròpia. "Hi ha el camí del rigor, de la responsabilitat, i l’ambició per aconseguir allò que col·lectivament ens pertany. El primer pas d’aquest camí serà l’assoliment de la Hisenda pròpia per a Catalunya i ens haurem d’implicar tots a fons perquè una immensa majoria social de Catalunya se sumi a aquesta reivindicació legítima", es pot llegir al document, al qual ha tingut accés l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Juntament amb aquest carta, CDC ha facilitat als militants un argumentari encarat a defensar davant la ciutadania la nova retallada del Govern, destinada a complir amb els objectius de dèficit que marca l'executiu espanyol. "El pla d'ajust, que ve obligat pels incompliments de l'Estat i per la mala situació financera en què el tripartit va deixar la Generalitat, defensa els pilars de l'estat del benestar", es pot llegir al document.

stats