ELECCIONS EUROPEES
Política 04/11/2013

CDC manté l'aposta per la candidatura unitària tot i la negativa d'ERC i la seva aliança amb Bildu

Els nacionalistes asseguren que els republicans no han respost encara la seva oferta per anar plegats en una llista sobiranista de cara a les europees

Oriol March
1 min
El secretari d'organització de CDC, Josep Rull, i el vicesecretari de coordinació institucional del partit, Lluís Corominas, van comparèixer en roda de premsa després de la reunió dels dirigents nacionalistes.

BarcelonaCDC manté l'oferta de candidatura unitària a les eleccions europees tot i la negativa d'ERC, que ja està ultimant un acord amb Bildu per concórrer plegats als comicis comunitaris. "Estem treballant en una candidatura unitària. No ens han comunicat res sobre la seva candidatura amb Bildu", ha apuntat el vicesecretari de coordinació institucional de Convergència, Lluís Corominas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La idea dels nacionalistes és teixir una candidatura formada per membres de la societat civil que deixi en segon terme les sigles dels partits. De moment, però, no han rebut el suport de la resta de forces polítiques favorables a la celebració de la consulta.

stats