Política 19/06/2015

Rull reclama una CDC "forta i generosa" per teixir una candidatura independentista per al 27-S

"Tenim el repte de construir una llista potent del sí-sí encapçalada per Artur Mas", indica en una carta a la militància

Oriol March
1 min
Artur Mas i Josep Rull, en la reunió extraordinària d'aquest divendres / MANOLO GARCÍA

BarcelonaEl coordinador general de Convergència, Josep Rull, ha enviat aquest divendres una carta a la militància per reclamar un partit "fort i generós" que "comparegui davant dels catalans i catalanes el 27 de setembre amb el millor instrument per tal que les eleccions siguin realment plebiscitàries, que serveixin perquè puguem decidir sobre la independència de Catalunya". "Tenim el repte de construir una candidatura potent del sí-sí encapçalada pel president Artur Mas", assenyala Rull.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent nacionalista assegura que "aquesta setmana han passat coses molt importants i transcendents" i apunta que "el resultat de la votació interna d'Unió del passat diumenge 14 de juny, la voluntat d’Unió de no concórrer amb nosaltres a les eleccions del 27 de setembre, de caràcter nítidament plebiscitari, amb un programa favorable al sí-sí i la seva decisió d'abandonar el Govern han provocat una discrepància de fons, profunda, en el projecte de país". "Malauradament, això ha comportat el final del projecte polític de CiU i ens toca ara afrontar-ne una separació amistosa. Ho farem i encarem el futur amb fermesa i determinació i amb un projecte clar i diàfan compromès amb la llibertat, és a dir, la independència del nostre país", assegura Rull.

stats