REFERÈNDUMS INDEPENDENTISTES
Política 30/01/2011

CDC va demanar el vot de Montilla a la consulta de Sant Just Desvern

Aquesta petició contrasta amb el "dilema" que Mas assegura tenir sobre si exercirà el seu dret a vot a la consulta de Barcelona

Oriol March
1 min

BarcelonaEn una entrevista concedida a El Periódico, el president de la Generalitat, Artur Mas, va assegurar un "dilema" sobre si exerciria el seu dret a vot a la consulta que es celebrarà a Barcelona el proper deu d'abril. Ho va argumentar tot dient que, hi ha molts catalans en contra de la independència de Catalunya i que, com a màxim representant institucional del país, no tenia clar si participaria de la consulta. Aquests dubtes contrasten no només amb el suport encès als referèndums que han expressat destacats dirigents del seu partit, com ara Oriol Pujol o Francesc Homs, sinó que també entren en contradicció amb l'actitud que va mostrar CDC respecte el vot de l'expresident José Montilla a la consulta de Sant Just Desvern, on està empadronat l'encara primer secretari del PSC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El 25 d'abril, el dia del referèndum, el secretari d'immigració dels nacionalistes, Àngel Colom, va demanar a José Montilla que anés a votar. Colom va assegurar que veuria "important" que Montilla votés i va afirmar que davant d'un acte democràtic com les consultes, "el primer que hauria de donar exemple és el president de la Generalitat".

stats