CONGRÉS DE CDC

Convergència s'encomana a Oriol Pujol

Els nacionalistes encetetn avui el seu 16è congrés, en el qual el president del grup de CiU al Parlament arriba a la secretaria general del partit

CDC enceta avui el seu 16è congrés amb dos grans reclams: l'arribada d'Oriol Pujol a la secretaria general del partit i el debat sobre quin full de ruta ha de seguir la transició nacional. Amb més poder institucional que mai, els nacionalistes encaren el conclave en un moment dolç per enfilar el relleu a les estructures del partit. Francesc Homs, Lluís Corominas i Josep Rull seran els encarregats de comandar la nova etapa que obre avui el partit.

L'ARA repassa les vuit claus del congrés –el lideratge d'Oriol Pujol, el paper de Jordi Pujol i Artur Mas, la cúpula del partit, les tasques de Josep Rull, les demandes de la militància, el full de ruta nacional, el projecte ideològic i la presència de dones a l'executiva convergent– i explica quins seran els principals punts de debat que hi haurà en el conclave nacionalista que se celebra a Reus fins diumenge.

Podeu llegir el reportatge complet a l'ARA PREMIUM