Política 25/02/2013

CDC de Sant Cugat ajorna l'assemblea per decidir el futur de Xavier Martorell

Finalment se celebrarà la setmana vinent, segons ha assegurat el partit en un comunicat

Efe
1 min

BarcelonaCDC de Sant Cugat del Vallès ha decidit ajornar l'assemblea de militants extraordinària que s'havia de celebrar demà per decidir el futur del seu president, Xavier Martorell, per la seva presumpta relació amb l'agència de detectius Método 3.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'actual director de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, Xavier Martorell, ha admès que l'agència de detectius Método 3 -implicada en la suposada trama d'espionatge polític- va treballar per a CDC, "però gratis, com a favor personal", per la qual cosa no hi va haver cap contracte.

Després de conèixer-se aquest cas, l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa (CiU), va demanar a Martorell que posés el seu càrrec com a president local de CDC a disposició del partit. Martorell hi va accedir i per això es va convocar una reunió per demà, que, finalment, s'ha ajornat.

CDC de Sant Cugat ha anunciat en un comunicat: "En benefici de la transparència i de la qualitat democràtica del nostre partit es fa recomanable que puguem debatre aquests fets amb tranquil·litat i de manera que s'ajusti a les disposicions que marquen els nostres estatuts".

"És per aquest motiu que hem decidit ajornar l'assemblea ordinària de CDC Sant Cugat prevista per demà. En el seu lloc es convocarà pròximament una reunió extraordinària per a la militància la setmana que ve", acaba el text.

stats