Política 03/03/2015

CDC "discrepa cordialment" de la posició de Duran amb Santi Vidal

Rull critica des de Madrid que hi hagi una "vara de mesurar" depenent del jutge. "Si ets militant de la Faes et fan president del TC, si ets un jutge democràtic català et suspenen durant tres anys", diu

Mariona Ferrer I Fornells
1 min

MadridConvergència "discrepa cordialment" de les crítiques del líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, al jutge Santi Vidal. En declaracions des de Madrid, el secretari d'organització de CDC, Josep Rull, ha fet una defensa aferrissada de Vidal i ha assegurat que no "comparteixen la visió de Duran en aquest sentit". Rull ha lamentat que hi hagi una "vara de mesurar" des de l'Estat depenent del jutge. "Si ets un militant de la Faes et fan president del TC, si ets un jutge democràtic català et suspenen durant tres anys", ha assenyalat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Des de CDC, consideren que Vidal "ha actuat de manera correcta i honesta" perquè "al marge d'una activitat professional impecable" està ajudant a "construir un nou país". Rull ha qualificat la suspensió de tres anys de Vidal com un "càstig sever" i ha expressat la seva "perplexitat" davant la reacció del Consell General del Poder Judicial.

En el seu blog, Duran acusa Vidal de fer "un gran mal" als qui "desitgen legítimament la independència".

stats