CAS PALAU
Política 09/06/2012

CDC ha tornat ja 158.000 euros dels convenis que va signar amb Fèlix Millet

La Fundació CatDem va arribar a un acord amb el Palau per reintegrar els diners que va rebre de Fèlix Millet, un total de 632.000 euros. Els responsables de CDC asseguren que han executat els primers terminis de pagament

Oriol March
1 min
Artur Mas amb Agustí Colomines, director de la Fundació CatDem, en una imatge d'arxiu.

Barcelona"Cada any complim amb els terminis que ens vam marcar per retornar els diners al Palau". Aquesta és la resposta d'un dels responsables de la maquinària de CDC quan se li pregunta sobre el compliment del conveni a què va arribar la Fundació CatDem –abans Trias Fargas– amb la institució cultural per reintegrar els diners que va rebre mentre Fèlix Millet n'era el president. La quantitat total va ser de 632.000 euros, que hauran de dirigir cap al Palau fins a l'any 2016.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els responsables de CDC no concreten quina quantitat s'ha pagat fins ara a la institució, però asseguren que han executat els primers terminis de pagament dels vuit que es van marcar en el seu moment. L'acord entre el Palau i la Trias Fargas de la tardor del 2009 fixava 8 pagaments anuals de 79.000 euros. Si, com diu CDC, es compleix el conveni els nacionalistes haurien d'haver abonat ja 158.000 euros a la institució.

Podeu llegir la informació completa a l'Ara Premium.

stats