Política 02/08/2018

Els CDR convoquen una manifestació aquesta tarda per demanar al Govern que faci efectiu el "mandat de l'1-O i el 21-D"

La concentració arriba l'endemà de constatar la distància entre la Generalitat i l'Estat en la Bilateral

Ara
1 min
El CDR de l'Eixample organitza una caminada de 24 hores al voltant de la Model per reclamar la llibertat dels presos polítics

BarcelonaEls Comitès de Defensa de la República han convocat per a aquesta tarda una concentració a Barcelona. Concretament, al carrer Casp amb Marina a les 18.30 h. El col·lectiu ho ha fet públic a través d'un tuit en què critica els passos que ha fet el Govern que es va constituir fa dos mesos: "Se'ns va dir que es treballaria per fer efectiu el mandat de l'1-O i el 21-D. Això no està passant, per això demà els ho deixarem ben clar".

De fet, els CDR ja van fer una petició taxativa ahir en una publicació també a les xarxes socials, en què exigien al Govern que "desobeís o dimitís". I avisaven que "demostrarien" a l'executiu català que no estaven disposats "a fer cap pas enrere".

La concentració arriba just l'endemà de la primera reunió bilateral Generalitat-Estat en set anys. Una trobada que va servir per constatar les diferències entre els dos executius sobre el dret a l'autodeterminació i els presos polítics i exiliats.

stats