Política 21/12/2011

La CEOE veu "sòlid" el nou govern i creu que va "pel bon camí"

La patronal espanyola ofereix cooperació i col·laboració a l'executiu de Rajoy, que qualifica de "previsible" i "encertat"

Efe
1 min

MadridEl vice-president primer de la CEOE i president de la patronal madrilenya (CEIM), Arturo Fernández, ha qualificat avui de "previsible" i "sòlid" el nou govern de Mariano Rajoy, i ha assegurat que "anem pel bon camí ".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Els empresaris estem molt contents amb els canvis que es veuen venir", ha dit Fernández en declaracions a RTVE, després de conèixer el nou govern de Mariano Rajoy, que comptarà "amb ministres de reconeguda competència en les seves matèries".

Respecte a la nova ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, Arturo Fernández ha assegurat que "han encertat" amb el seu nomenament, ja que és "una gran treballadora i molt propera als empresaris", igual que el nou ministre d'Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, de qui ha lloat la seva tasca com a secretari d'estat d'Economia amb José María Aznar.

El vicepresident de la CEOE també ha elogiat el nou ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, que ha qualificat d'home "de gran prestigi".

En un comunicat, la CEOE felicita el nou govern i li ofereix la seva cooperació i col·laboració per aconseguir el creixement econòmic i la creació d'ocupació que necessita Espanya.

stats