Política 27/11/2012

Chacón assegura que CiU no és de fiar i que el PSC ho té clar

Reitera que no donaran suport a la investidura de Mas

Efe
1 min
Carme Chacón aquest matí de dimarts als passadissos del Congrés /

MadridLa diputada socialista Carme Chacón ha subratllat aquest dimarts que al PSC tenen "clar" que Convergència i Unió "no és de fiar" i per això no comptarà amb el suport dels socialistes catalans. En declaracions als periodistes al Congrés, Chacón s'ha remès a les paraules del líder del PSC, Pere Navarro, que aquest matí, en una entrevista a la Cadena SER, ha tancat la porta a donar suport a la investidura i a entrar al futur govern del president català, Artur Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La diputada socialista ha recordat que fa dos anys –quan el PSC es va abstenir per permetre la investidura de Mas– els socialistes catalans van acordar amb CiU que governés sense retallades socials i sense entrar en "aventures independentistes". "I ja han vist els resultats", ha afegit.

Per això, ha insistit Chacón, els socialistes catalans ho tenen "clar". Aquest matí, Pere Navarro ha explicat que el PSC no avalarà la investidura de Mas perquè els seus projectes són antagònics, ja que CiU "és de dretes i independentista", i els socialistes són "d'esquerres i federalistes".

stats