Política 26/05/2011

El PSOE lloa la "generositat" de Chacón

La ministra de sanitat, Leire Pajín, i el president del Senat, Javier Rojo, creuen que la ministra de defensa "vetlla pels interessos del país i no del partit", mentre que el vicepresident del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, afirma que no té res a dir

Redacció
1 min

BarcelonaDesprés que la ministra de defensa, Carme Chacón, hagi decidit no presentar-se a les primàries del partit, les mostres de suport socialistes no han cessat. Així, el president del Senat, Javier Rojo, ha elogiat la ministra per la "grandesa" que ha demostrat en anunciar avui que renuncia a pugnar com a successora de José Luis Rodríguez Zapatero i ha afirmat que el seu gest "aclareix el camí" que ha de seguir el PSOE i que "afavoreix la unitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la mateixa línia, la ministra de sanitat, Leire Pajín, ha lloat la "generositat immensa" de Chacón i ha instat al PSOE a romandre "unit entorn del candidat que es presenti" i a "centrar-se en les propostes que demanen els ciutadans". Pajín creu que "aquest moment exigeix responsables polítics que sobreposin els interessos del país i del partit als personals i això és el que hem vist avui amb Carme Chacón". La ministra de sanitat creu que aquesta "generositat també la va demostrar Zapatero quan va decidir no repetir com a candidat".

En canvi, el vicepresident primer del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha evitat pronunciar-se sobre la compareixença de Chacón i ha sentenciat que ell "no té res a dir respecte al procés de successió de José Luis Rodríguez Zapatero".

stats