LLUITA CONTRA LA CRISI
Política 23/03/2011

La cimera anticrisi tindrà continuïtat

El portaveu del PSC, Joaquim Nadal, alerta que no es pot resoldre la crisi amb una sola cimera, i Mas li respon que tindrà continuïtat si hi veu una actitud positiva i capacitat d’acordar mesures concretes. L’oposició li retreu que fins avui no hagi fet arribar el document de propostes del Govern

M.colomer
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, i el president del grup parlamentari socialista, Joaquim Nadal, han coincidit aquest dimecres que la cimera anticrisi de divendres pugui tenir continuïtat en el futur.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president, però, ho ha condicionat al fet que tingui èxit i que els partits mostrin una actitud al màxim de positiva, que és el que diu que reclama la societat. Els grups s'han queixat una vegada més avui durant la sessió de control al president de la manca de temps per estudiar el document del consell assessor econòmic, que han rebut aquest mateix dimecres.

En resposta a aquestes crítiques, Mas ha recordat que ell va rebre la documentació de l'anterior cimera la nit anterior. Igualment, però, ha reconegut, per disgust del PP, que algunes de les mesures del pla anticrisi aprovat per l’anterior govern eren bones i tindran continuïtat.

stats