Política 04/02/2015

El PSOE diu que "desconfia" de la 'cuina' del CIS perquè coincideix amb l'estratègia del PP de "menysprear-lo"

El portaveu dels socialistes al Congrés dels Diputats, Antonio Hernando, assegura que el seu partit és l'única alternativa a l'executiu dels populars

Europa Press
1 min
El portaveu del PSOE al Congrés, Antonio Hernando. EFE

BarcelonaEl portaveu del Grup Socialista al Congrés, Antonio Hernando, ha dit "desconfiar" de la 'cuina' del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) que ha situat el PSOE per darrere del PP i de Podem. Considera que coincideix amb l'estratègia dels populars de "menysprear" els socialistes tot i que, segons la seva opinió, el seu partit és l'única alternativa real de govern.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat en roda de premsa al Congrés, en els últims dos mesos hi ha hagut enquestes polítiques "per tots els gustos" en les que el PSOE ha aparegut en segon lloc, en el primer i també en el tercer.

El CIS d'avui dimecres els col·loca en tercer lloc. Per a Hernando, "la cuina no fa bona espina", perquè, segons remarca, el PSOE figura com el partit que més s'assembla als ciutadans, venç el PP en "vot de més simpatia", i Pedro Sánchez és el líder millor valorat.

"Aquestes tres dades ens fan desconfiar de la cuina del CIS, que coincideix amb les estratègies del PP de menysprear el PSOE, que és l'únic que el pot substituir en el govern espanyol", ha afirmat.

Hernando ha afegit que el PP prefereix confrontar-se amb forces com Podem les expectatives dels quals resulten molt difícils de contrastar perquè no tenen record de vot —a les eleccions generals de 2011 encara no existien.

stats