Publicitat
Publicitat

El PP ha caigut 4 punts des que va guanyar les eleccions

Els populars en van baixar dos fins al gener i ara n'han tornat a caure 2,1. Tot i això, encara estan 11 punts per sobre del PSOE

Les retallades del govern Rajoy desgasten el PP però molt lentament. L'enquesta del CIS del mes d'abril demostra que, des del mes de novembre (quan van guanyar amb el 44,6% dels vots) els populars han caigut 4 punts en intenció de vot: el baròmetre del gener ja va registrar la baixada de dos punts i ara, dos més. L'estimació de vot del PP se situa al 40,6%, dos punts per sota del 42,7% que va obtenir fa tres mesos, després del primer gran paquet de mesures d'austeritat.

Respecte les dades del mes de gener, el PSOE recupera 1,6 punts, del 28 al 29,6%. CiU i ERC també milloren lleugerament la seva situació. La federació nacionalista passa del 3,4 al 38% en intenció de vot i els independentistes, de l'1,4 a l'1,7%.

També en surt beneficiada IU, que puja 7 dècimes. En canvi, UPyD, el partit de Rosa Díez, en cau 6. El Partit Nacionalista Basc baixa una mica, el mateix percentatge que puja Amaiur, dues dècimes.


21D

Etiquetes

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT