Política 24/02/2015

Turull, sobre la compareixença dels Pujol: "Va tocar fons la comissió i el Parlament"

El portaveu parlamentari urgeix una "reflexió" per part dels parlamentaris perquè li preocupa el "prestigi" de la cambra parlamentària

Núria Orriols
1 min

BarcelonaEl portaveu parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha reclamat aquest dimarts una “reflexió” a tots els parlamentaris per la seva actuació ahir a la comissió d’investigació sobre el frau fiscal. “Va tocar fons la comissió i el prestigi del Parlament”, ha assegurat, “urgeix una reflexió per part de tots”, ha afegit. En aquest sentit, ha dit que la ciutadania demana “solucions” i no que es recreï el problema. “Ens preocupa de veritat el prestigi del Parlament en un moment trascendent pel país”, ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“Ja vam advertir que la comissió es convertiria en un fangar”, ha dit Turull. El convergent ha assegurat que les compareixences d’ahir de la família Pujol van ser una “cursa” sobre “qui la diu més grossa” i que “no va aportar res”. Així ha asseverat que seran les instàncies judicials les que resoldran el cas.

Sobre la gravació de ‘La Camarga’, CiU s’ha mostrat partidària de tractar el contingut a la comissió de matèries reservades i que, un cop separats els comentaris de l’esfera privada, es tracti el contingut polític a la comissió. “Més informació i menys rumorologia”, ha reclamat.

stats