Publicitat
Publicitat

BARÒMETRE DEL CEO

CiU li respon al PSC que "no tingui por" que es pregunti per la independència

El president de CiU al Parlament i secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol ha declarat que els resultats del baròmetre són una dinàmica bona "per aquells que hem de prendre nota" sobre la voluntat de la població

El president de CiU al Parlament i secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, ha respòs el missatge que els hi va enviar ahir el PSC quan va dir que era com una "perversió" que el Baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) pregunti per la independència de Catalunya.

Davant d'aquestes declaracions Pujol ha aconsellat als socialistes que “no tinguin por que el Centre d'Estudis Opinió i altres estaments sondegin el país". Pujol ha afegit que aquesta és una dinàmica bona "per aquells que hem de prendre nota" sobre la voluntat de la població. El convergent ha fet aquestes declaracions a l'ACN des de Brussel·les, on s'ha reunit amb el líder del líder del grup liberal ALDE, Guy Verhofstadt, i el guanyador de les eleccions a Bèlgica, Bart De Wever, de Nova Aliança Flamenca.

Després que la portaveu socialista Laia Bonet acusés el Govern "d'anar formulant preguntes per encàrrec", Pujol ha defensat la tasca del CEO i ha dit que no vol "entrar en la provocació" dels socialistes. Igual que el president de la Generalitat, Artur Mas, Pujol considera que els resultats de l'enquesta demostren que hi ha un "amplíssim suport" per fer una "aposta clara per un concert econòmic".

21D

Etiquetes

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT