Política 06/09/2013

Rivera opina que la consulta sobiranista pretén diferenciar entre "bons i dolents"

El president de Ciutadans ha sostingut que "malgrat que hi ha vies per realitzar la consulta, falten majories"

Efe
1 min

BarcelonaEl president de Ciutadans (C's), Albert Rivera, ha opinat avui que un referèndum d'autodeterminació "no és bo" per a Catalunya perquè pretén diferenciar els catalans entre "bons i dolents", i creu que "falten majories" per poder convocar-lo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a TV3, Rivera s'ha pronunciat així mateix sobre l'escenari que va plantejar ahir el president de la Generalitat, Artur Mas, de convocar eleccions amb caràcter plebiscitari el 2016 si el Govern no autoritza la consulta sobiranista.

"Malgrat que hi ha vies per realitzar la consulta, falten majories", ha opinat Rivera, qui, tot i això, ha precisat que, com a demòcrata, només contempla un referèndum d'autodeterminació "legal i acordat" amb el Govern.

Respecte a la Diada, el líder de C's ha considerat que els actes institucionals previstos per a l'11 de Setembre "representen els catalans que volen la independència", motiu pel qual ha reclamat una jornada que sigui "de tots" i no "al servei del nacionalisme ni de la reivindicació separatista".

stats