Política 20/02/2015

La Moncloa acusa l'economista de capçalera de Ciutadans d'haver demanat el rescat espanyol

El govern espanyol diu que el PP és més "lluitador" que Luis Garicano, que s'ha incorporat al projecte de Rivera

Ara
1 min
La vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría, a la roda de premsa d'aquest divendres. EFE

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, s'ha apuntat -des de la sala de premsa institucional del consell de ministres- a les tesis del PP contra Ciutadans, que en els últims mesos ha millorat les sevs expectatives electorals a les enquestes. La núnmero 2 de l'executiu ha carregat contra Luis Garicano, economista de la London School of Economics, que assessora la formació d'Albert Rivera.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Santamaría ha assegurat que Garicano era partidari de demanar el rescat de les finances espanyoles i que, en canvi, els populars ho van evitar, sense citar però el rescat de la banca. Per la vicepresidenta, això demostra que Rajoy és més "lluitador" que la formació taronja.

Després de la reunió del consell de ministres, i responent a preguntes dels periodistes, ha dit que no n'hi ha prou dient que "cal fer" sinó que cal demostrar que es tenen solucions pel dia a dia.

Rivera va presentar, aquesta setmana, a Madrid les seves propostes econòmiques amb Garicano i el també economista Manuel Conthe.

stats