Política 11/02/2013

Collboni: "El PSC ni ha autoritzat ni autoritza mètodes il·legals per fer política"

El portaveu dels socialistes assegura que el partit no ha tingut mai una relació contractual amb una empresa d'espionatge i demana una rectificació davant una "informació falsa"

Sara González
1 min

BarcelonaEl portaveu del PSC, Jaume Collboni, ha assegurat que el seu partit "ni utilitza ni ha autoritzat ni autoritza mètodes il·legals per fer política". Collboni ha insistit que es tracta d'una "informació falsa" i que per això demanaran a 'El Mundo' una rectificació. En cas que aquesta no es produeixi, el gabinet jurídic del partit ja està estudiant possibles mesures legals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Collboni ha explicat que s'han assabentat del suposat espionatge del PSC a una trobada d'Alícia Sánchez-Camacho amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola a través de la premsa, i que el primer secretari, Pere Navarro, ha demanat ràpidament a la gerència del partit que revisés si hi havia alguna relació contractual amb una empresa dedicada a aquestes pràctiques. "No hi ha cap relació contractual amb aquesta empresa. El PSC només té relacions amb empreses de seguretat per custòdia de les seves seus", ha detallat el portaveu.

stats