Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

El consell de ministres designa Sáenz de Santamaría com a presidenta de la part estatal a la Comissió Bilateral

És el pas previ imprescindible per convocar la reunió, que encara no té data

El consell de ministres ha aprovat aquest divendres un acord mitjançant el qual designa Soraya Sáenz de Santamaría i Cristóbal Montoro com a presidenta i vicepresident de la part de l'administració general a la Comissió Bilateral Estat-Generalitat.

És el pas previ imprescindible per convocar la reunió, tot i que a la referència de l'acord apunta que la finalitat del nomenament és "adequar" els representants "a la nova estructura dels departaments ministerials. A part de Sáenz de Santamaría i Montoro, els vocals seran el secretari d'estat d'Hisenda, Miguel Ferre, la secretària d'estat de Pressupostos i Despeses, Marta Fernández Currás, el secretari d'estat d'Administracions Públiques, Antonio Beteta, i la delegada del govern espanyol a Catalunya, María Llanos de Luna.

La part catalana, designada per la Generalitat, està presidida pel portaveu de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, i formada per la vicepresidenta del Govern, Joana Oertega, el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, el secretari del Govern , Germà Gordó, i el delegat del Govern a Madrid, Jordi Casas.

RE

Més continguts de