Política 25/04/2012

Compromís: "Els valencians rebem 122 euros menys per habitant que la mitjana espanyola"

El diputat al Congrés, Joan Baldoví, assegura que els pressupostos de l'Estat són "un conte de por"

Joan Rusiñol
1 min

MadridEl diputat de Compromís-Equo al Congrés, Joan Baldoví, ha denunciat avui que els pressupostos generals de l'Estat discriminen els ciutadans del País Valencià. Segons ha explicat, els comptes preveuen una inversió de 323 euros per habitant, de mitjana espanyola. En canvi, els valencians només en reben 201. "Un 38% menys", ha subratllat". Per això, ha afirmat: "És hora de mirar-nos les butxaques, i hi tenim 122 euros menys".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per Baldoví, amb el PP al poder les "diferències augmenten". Ho ha dit al debat de les esmenes a la totalitat que es fa aquest matí al Congrés, en què ha reclamat al govern espanyol que retiri els comptes i en presenti uns altres que no siguin "un conte de por". Ha dit que en aquests, "perd la bona gent i guanyen els dolents", que ha identificat, entre altres, amb els defraudadors que ara es beneficiaran de l'amnistia fiscal de l'executiu.

En la intervenció, Compromís ha denunciat que Hisenda es comporta de forma "injusta" a l'hora de repartir les retallades i passa la tisora sobretot en les partides socials que "deterioren" les condicions de vida de la majoria de ciutadans.

stats