Política 19/09/2014

Rajoy preveu un consell de ministres extraordinari dissabte a la tarda

El govern espanyol ja ha mobilitzat alguns funcionaris per si cal reunir-se el cap de setmana.

Joan Rusiñol
1 min

MadridTot a punt a la Moncloa per aprovar aquest cap de setmana els recursos contra la llei de consultes, que aquest divendres a la tarda aprova el Parlament, i la convocatòria del 9-N per part del president de la Generalitat, Artur Mas. El govern espanyol treballa ara mateix amb la hipòtesi d'una reunió del gabinet ministerial, de caràcter extraordinari, aquest dissabte a la tarda.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, l'executiu no només ha donat l'ordre als ministres d'estar operatius durant el cap de setmana sinó que ha activat els funcionaris de Presidència per poder atendre tot el dispositiu. Encara no està clar, no obstant, com s'informarà del contingut de la reunió, si amb una simple nota de premsa posterior o amb la compareixença del president espanyol, Mariano Rajoy, o de la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, portaveu de l'executiu.

En tot cas, però, la Moncloa està pendent de l'agenda del president Artur Mas per acabar de decidir quan es reuniran per poder impugnar, davant del Tribunal Constitucional, la llei i el decret.

stats