Política 22/05/2012

Sáenz de Santamaría: "L'esport és per gaudir, no per fer reivindicacions"

La vicepresidenta del govern espanyol fa una "crida a la reflexió a tothom" davant les possibles protestes durant la final de la Copa del Rei de futbol. CiU titlla de "tonteries" la proposta d'Esperanza Aguirre de suspendre la final

Joan Faus
1 min

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha fet avui una "crida a la reflexió a tothom" davant les possibles protestes durant la final de la Copa del Rei de futbol. "L'esport és per gaudir, no per fer reivindicacions", ha dit en declaracions als periodistes al Congrés de Diputats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sáenz de Santamaría ha advocat per "evitar barrejar unes coses amb les altres" davant la possibilitat que les aficions del Barça i de l'Athletic xiulin el príncep Felip o l'himne espanyol.

D'altra banda, el diputat de CiU Josep Sánchez Llibre no ha volgut valorar les paraules de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, que ha defensat que se suspengui la final de la Copa del Rei de futbol i que es faci a porta tancada "en un altre lloc". "Segons quines tonteries no les comento", ha dit el diputat català.

Per la seva banda, el diputat d'ICV Joan Coscubiela ha dit que les declaracions d'Aguirre busquen tapar els problemes econòmics que pateix Espanya.

stats