Publicitat
Publicitat

Montoro amenaça les autonomies: "Demà tothom es comportarà en conseqüència"

“O fas l'ajust o te'l fan els mercats. No hi ha una altra forma”, assegura abans que les autonomies presentin demà els seus plans de reducció del dèficit

El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, s'ha mostrat avui amenaçant de cara al Consell de Política Fiscal i Financera: “Demà tothom es comportarà en conseqüència, no tindrem en compte posicions polítiques” diferents.

I ha tornat a insistir, en la seva intervenció en un dinar informatiu, que la autonomia que no compleixi la reducció del dèficit podrà ser intervinguda, i ha assegurat que el govern espanyol complirà “sense pestanyejar” la “Constitució i la llei d'estabilitat”.

També ha subratllat que no hi ha alternativa a la reducció del dèficit públic. “O fas l'ajust o te'l fan els mercats. No hi ha una altra forma”, ha assegurat tant en referència a la situació d'Espanya com de les comunitats autònomes.

El ministre ha reiterat que Espanya impulsa totes les seves mesures en col·laboració amb Europa, però sense que li siguin imposades. “Tot el que fa el govern ho fa amb Europa. Ho fem contrastant-ho amb ells. No necessitem més pressió”, ha dit Montoro, abans d'afegir que la UE “no imposa” aquestes mesures sinó que Espanya ha “entès que cal apostar per l'estabilitat”.

21D

Etiquetes

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT