Política 14/05/2012

El PP: “Les etapes de govern socialistes acostumen a acabar igual, deutes per tots els costats”

“Estem fent el que no va fer el PSOE, amb el [seu] desistiment de funcions absolut. Estem corregint el que va fer malament. Hem perdut anys”, diu Floriano

Joan Faus
1 min

MadridEl vicesecretari d'Organització del PP, Carlos Floriano, ha tornat a atribuir avui tots els mals d'Espanya a l'“herència” rebuda de l'anterior govern socialista. “Les etapes de govern socialistes acostumen a acabar igual, deutes per tots els costats”, ha dit en roda de premsa en referència al deute del sistema elèctric i sanitari, i a les reformes laboral i financera que va impulsar el PSOE.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“Estem fent el que no va fer el PSOE, amb el [seu] desistiment de funcions absolut. Estem corregint el que va fer malament. Hem perdut anys”, ha assegurat el 'número tres' dels conservadors.

En línia amb el que va dir ahir el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, Floriano ha atribuït la presentació, divendres passat, de la segona reforma financera en quatre mesos als errors comesos pel PSOE. Ha recordat que l'expresident José Luis Rodríguez Zapatero va dir al 2008 que el sistema financer espanyol era el “millor del món” i que l'exministra d'Economia, Elena Salgado, va assegurar fa deu mesos que amb la sortida de Bankia a borsa es “culminava la reforma” financera.

També ha criticat l'oposició actual dels socialistes, que ha qualificat de “militant” i de no buscar “l'interès general”. “El PSOE no es consolida com a oposició renovable”, ha afegit.

Preguntat sobre si amb aquestes crítiques als socialistes no tapa els possibles errors comesos per l'actual executiu, el vicesecretari del PP ha respost amb vehemència: “L'herència condiciona les decisions”.

stats